Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Space for the Unbound Türkçe yama

20.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız A Space for the Unbound. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni A Space for the Unbound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
A Space for the Unbound, ilişkiler, depresyon ve paranormal olaylar hakkında bir macera oyunudur ve aksiyonu bir Endonezya köyünde geçmektedir. Oyun, bağımsız stüdyo Mojiken tarafından geliştirildi ve My Lovely Daughter ve Necronator: Dead Wrong gibi oyunlarla tanınan Toge Productions tarafından piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8977
Yayın yılı:
2023





A Space for the Unbound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Space for the Unbound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Space for the Unbound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Space for the Unbound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Space for the Unbound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Space for the Unbound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NFS Unbound, popüler Arcade Racing Games serisinin bir sonraki taksitidir.
Line Rider, Bostjan Cadez tarafından yaratılan basit bir Flash oyununun ticari versiyonudur.
Dead Space Extraction, korkudan hayatta kalma türüne ait bir aksiyon oyunudur.
The Fall Part 2: Unbound, PC, SWITCH vb. için platform unsurlarına sahip, metroidvania adlı klasik türden ilham alan bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
PC, X360 ve PS3 için Dead Space, tüm faaliyetlerimizin kahramanı hayatta tutmaya odaklandığı bir aksiyon oyunu olan tipik bir hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle