Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Divine Divinity Türkçe yama

17.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Divine Divinity. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ECLiPSE.

Oyun için türkçe yama metni Divine Divinity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Savaşçı, Büyücü veya Kurtulan? Senin kaderin hangisi? Divine Divinity aksiyon RPG veya klasik RPG oyununu etkileyecek olan sizin kararınız! Her durumda, kehanete göre seçilmiş olan sizsiniz.

İndirme sayısı:
8684
Yayın yılı:
2002





Divine Divinity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Divine Divinity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Divine Divinity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Divine Divinity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Divine Divinity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Divine Divinity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Divinity: Dragon Commander, Larian stüdyosu tarafından yaratılan RTS, sıra tabanlı strateji ve aksiyon oyununun eşsiz bir karışımıdır.
Divinity II: Ego Draconis, 2002 ve 2004te Larian Studios tarafından piyasaya sürülen bilgisayar rol yapma oyunları serisinin bir başka girişidir.
Journey To Wild Divine çok sıra dışı bir oyundur. Onu belirli bir mevcut türe eklemek zordur.
Divinity: Fallen Heroes, RPG ve taktik unsurları birleştiren Divinity serisinin bir yan ürünü.
Divinity II – The Dragon Knight Saga, efsanevi ejderha Knightın tüm maceralarını birleştiren PC ve Xbox 360ta destansı bir rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle