Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Divinity II: The Dragon Knight Saga Türkçe yama

08.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Divinity II: The Dragon Knight Saga. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Divinity II: The Dragon Knight Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Divinity II – The Dragon Knight Saga, efsanevi ejderha Knightın tüm maceralarını birleştiren PC ve Xbox 360ta destansı bir rol yapma oyunudur. Bu inanılmaz RPG, Divinity II destanının orijinal macerası olan Ego Draconisin tamamen yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş versiyonunu içeriyor.

İndirme sayısı:
9822
Yayın yılı:
2010





Divinity II: The Dragon Knight Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Divinity II: The Dragon Knight Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Divinity II: The Dragon Knight Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Divinity II: The Dragon Knight Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Divinity II: The Dragon Knight Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Divinity II: The Dragon Knight Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Divinity: Dragon Commander, Larian stüdyosu tarafından yaratılan RTS, sıra tabanlı strateji ve aksiyon oyununun eşsiz bir karışımıdır.
Divinity II: Ego Draconis, 2002 ve 2004te Larian Studios tarafından piyasaya sürülen bilgisayar rol yapma oyunları serisinin bir başka girişidir.
Divinity: Fallen Heroes, RPG ve taktik unsurları birleştiren Divinity serisinin bir yan ürünü.
Dragon Knight, oynaması ücretsiz bir tarayıcı MMORPGdir. Mikro dönüşümler, Elmaslarla gerçek nakit alışverişi yapmanıza (bunları hemen hemen her üründe harcayabilirsiniz) ve VIP statüsü elde etmenize
PC için Seven Dragon Saga, artık kullanılmayan bir stüdyo olan Strategic Simulations Interactivein yapımlarına dayanan sıra tabanlı bir rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle