Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Seven Dragon Saga Türkçe yama

29.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Seven Dragon Saga. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Seven Dragon Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
PC için Seven Dragon Saga, artık kullanılmayan bir stüdyo olan Strategic Simulations Interactivein yapımlarına dayanan sıra tabanlı bir rol yapma oyunudur.

İndirme sayısı:
8659
Yayın yılı:
2023





Seven Dragon Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Seven Dragon Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Seven Dragon Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Seven Dragon Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Seven Dragon Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Seven Dragon Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mercenaries Saga Chronicles, RideonJapan tarafından geliştirilen bir taktik Japon rol yapma oyunları koleksiyonudur.
Romancing SaGa klasik bir jRPG serisidir ancak oyunların çoğu Japonya dışında yayınlanmamıştır.
Savaş Senfonisi: Nephilim destanı bir fantezi taktik RPGdir. Oyun, Skyborn ve Echoes of Aothoesun yazarları Dancing Dragon Games Studio tarafından geliştirildi.
Divinity II – The Dragon Knight Saga, efsanevi ejderha Knightın tüm maceralarını birleştiren PC ve Xbox 360ta destansı bir rol yapma oyunudur.
PC, AND vb. için Banner Saga 2, İskandinav mitolojisinden ilham alan sıra tabanlı bir RPG ve The Banner Saganın doğrudan devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle