Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Banner Saga 2 Türkçe yama

25.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Banner Saga 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Banner Saga 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
PC, AND vb. için Banner Saga 2, İskandinav mitolojisinden ilham alan sıra tabanlı bir RPG ve The Banner Saganın doğrudan devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
8662
Yayın yılı:
2016





The Banner Saga 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Banner Saga 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Banner Saga 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Banner Saga 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Banner Saga 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Banner Saga 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Banner Saga 3, İskandinav mitolojisi dünyasında geçen, eleştirmenlerce beğenilen fantezi üçlemesinin üçüncü bölümüdür.
PC için The Great Whale Road, strateji öğeleri ve sıra tabanlı bir savaş sistemi ile tarihi bir rol yapma oyunudur, açıkça benzer olsa da biraz daha fantastik The Banner Saga serisinden esinlenmiştir.
PC, AND vb. için Banner Saga, İskandinav mitolojisinden ilham alan sıra tabanlı bir RPGdir.
Banner of the Maid, Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre ve Mercenaries Saga gibi oyunlardan ilham alan bir taktik RPG oyunudur.
Banner Saga Trilogy: Bonus Edition, The Banner Saga strateji oyunları serisindeki üç girişi de içeren özel bir koleksiyondur.
Yorumlar
Yorum ekle