Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Banner of the Maid Türkçe yama

20.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Banner of the Maid. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Banner of the Maid (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Banner of the Maid, Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre ve Mercenaries Saga gibi oyunlardan ilham alan bir taktik RPG oyunudur. Yapım, diğerleri arasında PC, PS4 ve Switch platformlarında ortaya çıktı.

İndirme sayısı:
8601
Yayın yılı:
2019





Banner of the Maid oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Banner of the Maid dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Banner of the Maid klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Banner of the Maid ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Banner of the Maid oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Banner of the Maid içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için The Great Whale Road, strateji öğeleri ve sıra tabanlı bir savaş sistemi ile tarihi bir rol yapma oyunudur, açıkça benzer olsa da biraz daha fantastik The Banner Saga serisinden esinlenmiştir.
Let Them Come for PC, iOS vb. bağımsız bir stüdyo olan Tuatara Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
Mirage: Arcane Warfare for PC, 2012 çok oyunculu savaş oyunu Chivalry: Medieval Warfarein yaratıcıları Kanadalı stüdyo Torn Banner tarafından geliştirilen ikinci tam oyundur.
Banner Saga Trilogy: Bonus Edition, The Banner Saga strateji oyunları serisindeki üç girişi de içeren özel bir koleksiyondur.
PC, AND vb. için Banner Saga 2, İskandinav mitolojisinden ilham alan sıra tabanlı bir RPG ve The Banner Saganın doğrudan devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle