Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Let Them Come Türkçe yama

07.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Let Them Come. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiViNE.

Oyun için türkçe yama metni Let Them Come (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Let Them Come for PC, iOS vb. bağımsız bir stüdyo olan Tuatara Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur. Let Them Come, özellikle The Banner Saga, Armikrog veya iyi karşılanan Guild of Dungeoneering için popüler olan Versus Evil sayesinde çıktı.

İndirme sayısı:
8992
Yayın yılı:
2017





Let Them Come oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Let Them Come dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Let Them Come klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Let Them Come ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Let Them Come oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Let Them Come içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cardpocalypse, iyi karşılanan Guild of Dungeoneeringin yazarları Gambrinous adlı bağımsız stüdyo tarafından geliştirilen ve Versus Evil tarafından yayınlanan bir kart oyunu ve RPGnin bir melezidir.
PC, PS4 vb. için Banner Saga 3, İskandinav mitolojisi dünyasında geçen, eleştirmenlerce beğenilen fantezi üçlemesinin üçüncü bölümüdür.
PC, AND vb. için Banner Saga, İskandinav mitolojisinden ilham alan sıra tabanlı bir RPGdir.
Banner Saga Trilogy: Bonus Edition, The Banner Saga strateji oyunları serisindeki üç girişi de içeren özel bir koleksiyondur.
AND, PC ve iOS için Guild of Dungeoneering, basit bir RPG ve bir kart oyununun benzersiz bir birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle