Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Divinity: Fallen Heroes Türkçe yama

03.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Divinity: Fallen Heroes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Divinity: Fallen Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Divinity: Fallen Heroes, RPG ve taktik unsurları birleştiren Divinity serisinin bir yan ürünü. Oyun, Larian Studios tarafından Logic Artists stüdyosu (Expedition serisini oluşturmasıyla da bilinir) ile işbirliği içinde oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10920
Yayın yılı:
2023





Divinity: Fallen Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Divinity: Fallen Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Divinity: Fallen Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Divinity: Fallen Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Divinity: Fallen Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Divinity: Fallen Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Divinity: Dragon Commander, Larian stüdyosu tarafından yaratılan RTS, sıra tabanlı strateji ve aksiyon oyununun eşsiz bir karışımıdır.
Divinity II: Ego Draconis, 2002 ve 2004te Larian Studios tarafından piyasaya sürülen bilgisayar rol yapma oyunları serisinin bir başka girişidir.
Savaşçı, Büyücü veya Kurtulan? Senin kaderin hangisi? Divine Divinity aksiyon RPG veya klasik RPG oyununu etkileyecek olan sizin kararınız!
Elemental: Fallen Enchantress – Legendary Heroes for PC, çok beğenilen sıra tabanlı strateji oyununun bağımsız bir genişleme paketidir.
Divinity II – The Dragon Knight Saga, efsanevi ejderha Knightın tüm maceralarını birleştiren PC ve Xbox 360ta destansı bir rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle