Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Divinity: Dragon Commander Türkçe yama

19.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Divinity: Dragon Commander. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AGAiN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Divinity: Dragon Commander (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Divinity: Dragon Commander, Larian stüdyosu tarafından yaratılan RTS, sıra tabanlı strateji ve aksiyon oyununun eşsiz bir karışımıdır. Şimdiye kadar geliştiriciler esas olarak rol yapma oyunlarıyla ilişkilendirildi (Divinity serisi), ancak aynı zamanda L.

İndirme sayısı:
8068
Yayın yılı:
2023





Divinity: Dragon Commander oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Divinity: Dragon Commander dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Divinity: Dragon Commander klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Divinity: Dragon Commander ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Divinity: Dragon Commander oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Divinity: Dragon Commander içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Divinity II: Ego Draconis, 2002 ve 2004te Larian Studios tarafından piyasaya sürülen bilgisayar rol yapma oyunları serisinin bir başka girişidir.
Divinity: Fallen Heroes, RPG ve taktik unsurları birleştiren Divinity serisinin bir yan ürünü.
Savaşçı, Büyücü veya Kurtulan? Senin kaderin hangisi? Divine Divinity aksiyon RPG veya klasik RPG oyununu etkileyecek olan sizin kararınız!
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Divinity II – The Dragon Knight Saga, efsanevi ejderha Knightın tüm maceralarını birleştiren PC ve Xbox 360ta destansı bir rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle