Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Journey to Wild Divine Türkçe yama

22.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Journey to Wild Divine. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama MODE7 sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Journey to Wild Divine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Journey To Wild Divine çok sıra dışı bir oyundur. Onu belirli bir mevcut türe eklemek zordur. Çağdaş maceralardan bilinen unsurları içermesine rağmen, oyunun gidişatında önemli bir rol oynamazlar.

İndirme sayısı:
9033
Yayın yılı:
2003





The Journey to Wild Divine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Journey to Wild Divine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Journey to Wild Divine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Journey to Wild Divine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Journey to Wild Divine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Journey to Wild Divine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Journey Down, siyah Afrika dokunuşlu klasik bir tıkla ve tıkla efsanesidir.
Göz kamaştırıcı PCnin yaratıcıları Expendable ve Incomingin bir yarış oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarında, oldukça etkileyici efektlerle övüneceği oldukça kesin.
Öfkeli Vahşi, Total War: Three Kingdomsın ilk büyük eklentisidir. Başlığın geliştirilmesinden Creative Assembly sorumludur ve yayınlanması SEGA tarafından gerçekleştirilmiştir.
Ashwalkers: A Survival Journey (orijinal adı Cendres: A Survival Journey), hayatta kalma unsurları olan bir kıyamet sonrası aksiyon macera oyunudur.
AWAY: Journey to the Unexpected for SWITCH, PC vb., karikatürize bir aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle