Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Three Kingdoms The Furious Wild Türkçe yama

27.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Total War: Three Kingdoms The Furious Wild. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiViNE.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Three Kingdoms The Furious Wild (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Öfkeli Vahşi, Total War: Three Kingdomsın ilk büyük eklentisidir. Başlığın geliştirilmesinden Creative Assembly sorumludur ve yayınlanması SEGA tarafından gerçekleştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8809
Yayın yılı:
2020





Total War: Three Kingdoms The Furious Wild oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Three Kingdoms The Furious Wild dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Three Kingdoms The Furious Wild klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Three Kingdoms The Furious Wild ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Three Kingdoms The Furious Wild oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Three Kingdoms The Furious Wild içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War: Three Kingdoms for PC, sıra tabanlı ve gerçek zamanlı strateji oyunlarının bir karışımıdır.
Total War: Three Kingdoms A World Betrayed, Creative Assembly tarafından geliştirilen stratejiye eklenen üçüncü özellik eklentisidir.
Total Annihilationın büyük başarısından sonra Cavedogun programcıları bu isme atıfta bulunarak başka bir oyun yayınlamaya karar verdiler.
PC için Medieval II: Total War Kingdoms, Creative Assembly tarafından geliştirilen çok satan bir seriye ait popüler bir strateji oyununun ilk resmi genişleme paketidir (temel oyun 2006da piyasaya
Total War: Three Kingdoms Mandate of Heaven, Mayıs 2019da piyasaya sürülen Total War: Three Kingdoms strateji oyununun ikinci eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle