Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

K-Hawk: Survival Instinct Türkçe yama

11.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz K-Hawk: Survival Instinct! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TRSi, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni K-Hawk: Survival Instinct (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Bu Aksiyon-Macera oyununda oyuncular kendilerini Pasifikteki bir adada vurulan helikopter pilotu Kitty Hawk rolünde buluyorlar. Bu vahşi saldırı sırasında erkek arkadaşı Binbaşı Jeffrey öldürülür.

İndirme sayısı:
10655
Yayın yılı:
2002





K-Hawk: Survival Instinct oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) K-Hawk: Survival Instinct dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales K-Hawk: Survival Instinct klasörüne koyun.

3. Türkçe yama K-Hawk: Survival Instinct ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


K-Hawk: Survival Instinct oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve K-Hawk: Survival Instinct içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
HIZI HİSSEDİN, GÜCÜ HİSSEDİN!! Kawasaki, uzun yıllardır dünya standartlarında motosiklet üretiminde dünya lideri olmuştur.
Rare tarafından geliştirilen Killer Instinct 2 Classic, Xbox Oneda bulunan klasik bir dövüş oyununun yeniden düzenlenmiş halidir.
Instinct, acımasız atışları korku unsurlarıyla birleştiren bir FPS öğesidir.
The Walking Dead: Survival Instinct, aynı isimle bilinen popüler bir TV şovuna dayanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Tony Hawk: RIDEnin harekete duyarlı kaykay, hareketi sanki gerçekten kaykay yapıyormuşsunuz gibi ayaklarınızla kontrol etmenizi sağlar.
Yorumlar
Yorum ekle