Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Instinct Türkçe yama

07.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Instinct. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Instinct (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
Instinct, acımasız atışları korku unsurlarıyla birleştiren bir FPS öğesidir. Ayrıca geliştiriciler oyuna renk katmak için çalışmalarında taktik motifler uygulamışlar.

İndirme sayısı:
8460
Yayın yılı:
2007





Instinct oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Instinct dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Instinct klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Instinct ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Instinct oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Instinct içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu Aksiyon-Macera oyununda oyuncular kendilerini Pasifikteki bir adada vurulan helikopter pilotu Kitty Hawk rolünde buluyorlar.
Rare tarafından geliştirilen Killer Instinct 2 Classic, Xbox Oneda bulunan klasik bir dövüş oyununun yeniden düzenlenmiş halidir.
Killer Instinct, doksanlarda başlayan dövüş oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Nosferatu: The Wrath of Malachi, türe özgü oyun çözümlerini birinci şahıs nişancılardan bilinen dinamik ve acımasız aksiyonla birleştiren bir hayatta kalma korku oyunudur.
The Walking Dead: Survival Instinct, aynı isimle bilinen popüler bir TV şovuna dayanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle