Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Walking Dead: Survival Instinct Türkçe yama

02.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Walking Dead: Survival Instinct. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Walking Dead: Survival Instinct (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
The Walking Dead: Survival Instinct, aynı isimle bilinen popüler bir TV şovuna dayanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, Bloodrayne serisinin yaratıcıları olarak da bilinen Terminal Reality Studio tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9356
Yayın yılı:
2013





The Walking Dead: Survival Instinct oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Walking Dead: Survival Instinct dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Walking Dead: Survival Instinct klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Walking Dead: Survival Instinct ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Walking Dead: Survival Instinct oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Walking Dead: Survival Instinct içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Walking Dead Onslaught, The Walking Dead serisinden bilinen karakterlerden birinin rolünü oynayarak, yolda karşılaştığımız ölümsüzleri (tekrar) öldürdüğümüz, sanal gerçeklik teknolojisi
Bu Aksiyon-Macera oyununda oyuncular kendilerini Pasifikteki bir adada vurulan helikopter pilotu Kitty Hawk rolünde buluyorlar.
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, The Walking Dead serisindeki tüm epizodik macera oyunlarını içeren bir settir.
The Walking Dead: AND ve iOS için March to War, oynaması ücretsiz bir mobil çok oyunculu strateji oyunudur.
The Walking Dead: The Telltale Series Collection, Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead serisinden epizodik macera oyunlarının bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle