Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Walking Dead: March to War Türkçe yama

27.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Walking Dead: March to War. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Walking Dead: March to War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
The Walking Dead: AND ve iOS için March to War, oynaması ücretsiz bir mobil çok oyunculu strateji oyunudur. Game of Thrones Ascent veya Star Trek Timelines gibi oyunlarla tanınan bir stüdyo olan Disruptor Beam tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10039
Yayın yılı:
2017





The Walking Dead: March to War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Walking Dead: March to War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Walking Dead: March to War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Walking Dead: March to War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Walking Dead: March to War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Walking Dead: March to War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AMCnin hit programı The Walking Dead için bir sosyal oyunda zombi kıyametinde hayatta kalın.
The Walking Dead Onslaught, The Walking Dead serisinden bilinen karakterlerden birinin rolünü oynayarak, yolda karşılaştığımız ölümsüzleri (tekrar) öldürdüğümüz, sanal gerçeklik teknolojisi
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, The Walking Dead serisindeki tüm epizodik macera oyunlarını içeren bir settir.
The Walking Dead: Our World, Next Gamesin bir aksiyon oyunudur. Üretim, tabletler ve akıllı telefonlar gibi mobil cihazlar için geliştirildi.
The Walking Dead: The Telltale Series Collection, Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead serisinden epizodik macera oyunlarının bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle