Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hawk Kawasaki Racing Türkçe yama

05.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hawk Kawasaki Racing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hawk Kawasaki Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
HIZI HİSSEDİN, GÜCÜ HİSSEDİN!! Kawasaki, uzun yıllardır dünya standartlarında motosiklet üretiminde dünya lideri olmuştur. Şimdi, ilk kez, Kawasakinin dünyaca ünlü İngiliz Superbike Şampiyonasına resmi girişinin kontrolünü elinize alın;

İndirme sayısı:
8806
Yayın yılı:
2006





Hawk Kawasaki Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hawk Kawasaki Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hawk Kawasaki Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hawk Kawasaki Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hawk Kawasaki Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hawk Kawasaki Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Superbike Racing, düşük bütçeli yapımlarda uzmanlaşmış bir İngiliz şirketi olan IncaGoldun eseridir.
Bu Aksiyon-Macera oyununda oyuncular kendilerini Pasifikteki bir adada vurulan helikopter pilotu Kitty Hawk rolünde buluyorlar.
Tony Hawk: RIDEnin harekete duyarlı kaykay, hareketi sanki gerçekten kaykay yapıyormuşsunuz gibi ayaklarınızla kontrol etmenizi sağlar.
Kawasaki Jet Ski Watercraft, Kawasaki makinelerinde oturduğumuz başka bir Monkey Byte takım yarışıdır.
4 karakter arasından seçim yapın ve büyük numaralar ve devasa hava akrobasi hareketleriyle kalabalığı etkileyerek yüksek hızlarda suda süzülürken Kawasaki mücadelesine katılın!
Yorumlar
Yorum ekle