Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tony Hawk: RIDE Türkçe yama

19.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Tony Hawk: RIDE. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama R2R.

Oyun için türkçe yama metni Tony Hawk: RIDE (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
Tony Hawk: RIDEnin harekete duyarlı kaykay, hareketi sanki gerçekten kaykay yapıyormuşsunuz gibi ayaklarınızla kontrol etmenizi sağlar. Muhteşem numaralar yapmak için tahtayı kaldırın, eğin ve çevirin.

İndirme sayısı:
10114
Yayın yılı:
2009





Tony Hawk: RIDE oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tony Hawk: RIDE dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tony Hawk: RIDE klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tony Hawk: RIDE ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tony Hawk: RIDE oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tony Hawk: RIDE içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Küçük boy, büyük boy yağmurluk ve uçan daire büyüklüğünde gözlüklerin sizi aldatmasına izin vermeyin, Tony, Wallen & Wallen Investigations için deneyimli bir özel dedektiftir ve on yıldır rağbet
Bu Aksiyon-Macera oyununda oyuncular kendilerini Pasifikteki bir adada vurulan helikopter pilotu Kitty Hawk rolünde buluyorlar.
187 Ride or Die, Grand Theft Auto: Vice City hayranları için tasarlanmış bir oyundur.
HIZI HİSSEDİN, GÜCÜ HİSSEDİN!! Kawasaki, uzun yıllardır dünya standartlarında motosiklet üretiminde dünya lideri olmuştur.
Grand Theft Auto IV: PC, X360 ve PS3 için Gay Tony Ballad, 2008in en iyi oyunlarından biri olan Grand Theft Auto IV için oluşturulan ikinci büyük genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle