Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kawasaki Jet Ski Watercraft Türkçe yama

29.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Kawasaki Jet Ski Watercraft. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Kawasaki Jet Ski Watercraft (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Kawasaki Jet Ski Watercraft, Kawasaki makinelerinde oturduğumuz başka bir Monkey Byte takım yarışıdır. Bu sefer pitoresk su rezervuarlarında güçlü jet motorlarıyla donatılmış su scooterlarında yarışıyoruz.

İndirme sayısı:
9513
Yayın yılı:
2000





Kawasaki Jet Ski Watercraft oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kawasaki Jet Ski Watercraft dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kawasaki Jet Ski Watercraft klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kawasaki Jet Ski Watercraft ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kawasaki Jet Ski Watercraft oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kawasaki Jet Ski Watercraft içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Diğer rakiplerinden daha fazla motosiklet, pist ve oyun modu içeren PS2deki en gerçekçi motosiklet simülatörü ile devirleri sınırları zorlamaya hazırlanın… Önde gelen üreticiler Honda, Kawasaki,
HIZI HİSSEDİN, GÜCÜ HİSSEDİN!! Kawasaki, uzun yıllardır dünya standartlarında motosiklet üretiminde dünya lideri olmuştur.
Monkey King: Master of the Clouds, batıda Cloud Master olarak bilinen, 1989da atari makinelerinde piyasaya sürülen ve zamanla çeşitli sabit konsollara taşınan shootem up oyununun yenilenmiş bir
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi!
4 karakter arasından seçim yapın ve büyük numaralar ve devasa hava akrobasi hareketleriyle kalabalığı etkileyerek yüksek hızlarda suda süzülürken Kawasaki mücadelesine katılın!
Yorumlar
Yorum ekle