Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Monkey Ball 3D Türkçe yama

06.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Super Monkey Ball 3D. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Super Monkey Ball 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi! 3D dünyasına doğru eğilip yuvarlanırken AiAiye ve arkadaşlarınıza katılın!

İndirme sayısı:
8837
Yayın yılı:
2011





Super Monkey Ball 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Monkey Ball 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Monkey Ball 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Monkey Ball 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Monkey Ball 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Monkey Ball 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball, Japonyanın en popüler animasyon dizilerinden biridir. Çizgi filmden bilinen karakterlerin çoğu, en çok satan döngü Street Fighterın diğer bölümünün yapımcılarından biri tarafından
Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Akira Toriyamanın manga serisinden bilinen popüler Dragon Ball evreninden karakterleri ve bir animeyi bulabileceğiniz dijital bir kart oyunudur.
Super Monkey Ball, tamamen yeni DSye özel Super Monkey Ball Touch & Roll ile Nintendo köklerine geri dönüyor!
Glyph, klasik oyunlardan ilham alan bir 3D platform oyunudur. Oyun ağırlıklı olarak Kula World denilse de Super Mario serisi ve Super Monkey Ball ile benzerlikler olduğunu da görebiliyoruz.
Super Monkey Ball Banana Mania, orijinal olarak Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 ve Super Monkey Ball Deluxede bulunan aşamaları ve yepyeni seviyeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle