Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Dragon Ball Z Türkçe yama

14.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Super Dragon Ball Z. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BReWErS, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Super Dragon Ball Z (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Dragon Ball, Japonyanın en popüler animasyon dizilerinden biridir. Çizgi filmden bilinen karakterlerin çoğu, en çok satan döngü Street Fighterın diğer bölümünün yapımcılarından biri tarafından yaratılan Super Dragon Ball Z adlı bir dövüşte bulunabilir.

İndirme sayısı:
9465
Yayın yılı:
2006





Super Dragon Ball Z oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Dragon Ball Z dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Dragon Ball Z klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Dragon Ball Z ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Dragon Ball Z oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Dragon Ball Z içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball: PC, PS4 vb. için Xenoverse, Akira Toriyamanın popüler mangasına dayanan bir dövüş oyunudur.
Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Akira Toriyamanın manga serisinden bilinen popüler Dragon Ball evreninden karakterleri ve bir animeyi bulabileceğiniz dijital bir kart oyunudur.
Dragon Ball: Raging Blast 2, oyuncunun inanılmaz popüler Dragon Ball serisinden bilinen karakterlerin rolünü üstlendiği ve muhteşem düellolara katıldığı PS3 ve X360 için bir dövüş oyunudur.
Dragon Ball Z: PS2 ve GCN için Budokai, Dragon Ball Z adlı lionized manga ve animenin popüler karakterleriyle savaştığımız dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Dragon Ball Z: PS3 ve X360 için Burst Limit, Dragon Ball evreninden karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu serisinin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle