Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Ball: Xenoverse Türkçe yama

05.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dragon Ball: Xenoverse. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Ball: Xenoverse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Dragon Ball: PC, PS4 vb. için Xenoverse, Akira Toriyamanın popüler mangasına dayanan bir dövüş oyunudur. Daha önce Dragon Ball Z: Budokai, Dragon Ball Z: Shin Budokai, Dragon Ball Z: Burst Limit, Dragon Ball Z: Infinite World ve Dragon Ball Evolution gibi oyunları geliştiren Dimpsin gazileri tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9446
Yayın yılı:
2015





Dragon Ball: Xenoverse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Ball: Xenoverse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Ball: Xenoverse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Ball: Xenoverse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Ball: Xenoverse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Ball: Xenoverse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball Z: Budokai 3, popüler çizgi romanlara ve aynı başlık altındaki bir TV dizisine dayanan bir dövüşün başka bir sürümüdür.
X360 ve PS3te yayınlanan Dragon Ball Z Budokai HD Collection, dünyaca ünlü Dragon Ball adlı anime ve mangada geçen konsol dövüş oyunları serisinin birinci ve üçüncü bölümünü içeriyor.
Dragon Ball Z: PS2 ve GCN için Budokai, Dragon Ball Z adlı lionized manga ve animenin popüler karakterleriyle savaştığımız dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Dragon Ball Z: Shin Budokai, Akira Toriyama tarafından yaratılan Japon animesinin popülaritesine dayanan Dimpsten bir dövüş.
Dragon Ball Z: PS3 ve X360 için Burst Limit, Dragon Ball evreninden karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu serisinin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle