Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Ball Z: Budokai 3 Türkçe yama

13.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dragon Ball Z: Budokai 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Ball Z: Budokai 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Dragon Ball Z: Budokai 3, popüler çizgi romanlara ve aynı başlık altındaki bir TV dizisine dayanan bir dövüşün başka bir sürümüdür. Önceki bölümlerle karşılaştırıldığında, yazarlar bir takım iyileştirmeler ve yeni çözümler sundu.

İndirme sayısı:
8928
Yayın yılı:
2004





Dragon Ball Z: Budokai 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Ball Z: Budokai 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Ball Z: Budokai 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Ball Z: Budokai 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Ball Z: Budokai 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Ball Z: Budokai 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball Z: Shin Budokai Another Road, 2006 yılında özel olarak PlayStation Portable platformunda yayınlanan ve seriye ait olan ve PlayStation 2 sahipleri tarafından da bilinen dövüşün devamı
Yirmi yıldır dünyanın dört bir yanından izleyici, okuyucu ve oyunculara eşlik eden Dragon Ball serisi geçmişte kalmayacak.
X360 ve PS3te yayınlanan Dragon Ball Z Budokai HD Collection, dünyaca ünlü Dragon Ball adlı anime ve mangada geçen konsol dövüş oyunları serisinin birinci ve üçüncü bölümünü içeriyor.
Dragon Ball Z: PS2 ve GCN için Budokai, Dragon Ball Z adlı lionized manga ve animenin popüler karakterleriyle savaştığımız dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Dragon Ball Z: Shin Budokai, Akira Toriyama tarafından yaratılan Japon animesinin popülaritesine dayanan Dimpsten bir dövüş.
Yorumlar
Yorum ekle