Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Monkey Ball Touch & Roll Türkçe yama

16.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Super Monkey Ball Touch & Roll. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ASSiGN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Super Monkey Ball Touch & Roll (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Super Monkey Ball, tamamen yeni DSye özel Super Monkey Ball Touch & Roll ile Nintendo köklerine geri dönüyor! AiAi, MeeMee, GonGon ve Baby, DS kalemi ve Wi-Fi özellikli çok oyunculu modları kullanan yepyeni oyun kontrolü ile klasik Süper Maymun Topu stiline geri döndü!

İndirme sayısı:
9535
Yayın yılı:
2006





Super Monkey Ball Touch & Roll oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Monkey Ball Touch & Roll dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Monkey Ball Touch & Roll klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Monkey Ball Touch & Roll ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Monkey Ball Touch & Roll oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Monkey Ball Touch & Roll içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball, Japonyanın en popüler animasyon dizilerinden biridir. Çizgi filmden bilinen karakterlerin çoğu, en çok satan döngü Street Fighterın diğer bölümünün yapımcılarından biri tarafından
Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Akira Toriyamanın manga serisinden bilinen popüler Dragon Ball evreninden karakterleri ve bir animeyi bulabileceğiniz dijital bir kart oyunudur.
Glyph, klasik oyunlardan ilham alan bir 3D platform oyunudur. Oyun ağırlıklı olarak Kula World denilse de Super Mario serisi ve Super Monkey Ball ile benzerlikler olduğunu da görebiliyoruz.
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi!
Super Monkey Ball Banana Mania, orijinal olarak Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 ve Super Monkey Ball Deluxede bulunan aşamaları ve yepyeni seviyeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle