Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vigil: The Longest Night Türkçe yama

18.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Vigil: The Longest Night! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Vigil: The Longest Night (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Vigil: The Longest Night, dünyada neden sonsuz bir gece olduğunu anlamak için The Vigilin kardeşlik üyelerinin sonuncusu olarak karanlık bir yolculuğa çıktığımız, yüksek zorluk seviyesine sahip iki boyutlu bir platform metroidvaniadır.

İndirme sayısı:
9148
Yayın yılı:
2020





Vigil: The Longest Night oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vigil: The Longest Night dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vigil: The Longest Night klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vigil: The Longest Night ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vigil: The Longest Night oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vigil: The Longest Night içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.
The Longest Journey, oyuncunun kahramanı April Ryanı 160tan fazla yerde, iki orijinal dünyayı kapsayan ve 50den fazla konuşan karakterden oluşan bir oyuncu kadrosunda yaptığı yolculukta kontrol
Dark Fall: Ghost Vigil, görevi perili bir malikanenin gizemini çözmek olan bir paranormal fenomen araştırmacısı rolünü oynadığımız bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
PC, PSV ve SWITCH için En Uzun Beş Dakika, Syupro-DX ve Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen benzersiz bir jRPGdir.
The Longest Road on Earth, alışılmadık bir atmosferik macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle