Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Close Combat: The Longest Day Türkçe yama

18.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Close Combat: The Longest Day. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir live_4_ever.

Oyun için türkçe yama metni Close Combat: The Longest Day (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.

İndirme sayısı:
9512
Yayın yılı:
2009





Close Combat: The Longest Day oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Close Combat: The Longest Day dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Close Combat: The Longest Day klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Close Combat: The Longest Day ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Close Combat: The Longest Day oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Close Combat: The Longest Day içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zaten ünlü gerçek zamanlı strateji oyunu serisinin ilki. Konusu, 1944te Müttefik birliklerinin Normandiya sahillerinden biri olan Omaha sahiline inişidir.
Close Combat: Gateway to Caen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat serisinin en son sürümü ve mevcut oyun motorunun son sürümüdür.
Bir Orta Doğu kentsel savaş alanında otantik, modern kentsel savaşın tehlikelerinde dört kişilik ABD Deniz Piyadeleri ateş ekibine liderlik edin.
Klasik Yakın Dövüşün Dönüşü… Atomik Oyunlar ödüllü Close Combat oyun serisine dayanmaktadır.
Yorumlar
Yorum ekle