Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Close Combat: Cross of Iron Türkçe yama

02.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Close Combat: Cross of Iron. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DJiNN.

Oyun için türkçe yama metni Close Combat: Cross of Iron (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Klasik Yakın Dövüşün Dönüşü… Atomik Oyunlar ödüllü Close Combat oyun serisine dayanmaktadır. Close Combat: Cross of Iron, ödüllü klasiği İkinci Dünya Savaşının Doğu Cephesinin yeni destansı muharebelerinde geri getiriyor.

İndirme sayısı:
10401
Yayın yılı:
2007





Close Combat: Cross of Iron oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Close Combat: Cross of Iron dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Close Combat: Cross of Iron klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Close Combat: Cross of Iron ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Close Combat: Cross of Iron oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Close Combat: Cross of Iron içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Iron Cross: PC için Hearts of Iron Game, Hearts of Iron II için bir genişletme paketidir;
Yakın Dövüş: Wacht am Rhein, orijinal serinin klasik yukarıdan aşağıya taktiksel oynanışını ve birçok yeni özelliği, genişletmeyi ve iyileştirmeyi bir araya getiriyor!
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.
Close Combat: Gateway to Caen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat serisinin en son sürümü ve mevcut oyun motorunun son sürümüdür.
İkinci Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen çok iyi bir strateji oyunu serisinin üçüncü bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle