Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Close Combat: Wacht am Rhein Türkçe yama

15.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Close Combat: Wacht am Rhein. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Close Combat: Wacht am Rhein (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Yakın Dövüş: Wacht am Rhein, orijinal serinin klasik yukarıdan aşağıya taktiksel oynanışını ve birçok yeni özelliği, genişletmeyi ve iyileştirmeyi bir araya getiriyor!

İndirme sayısı:
10817
Yayın yılı:
2008





Close Combat: Wacht am Rhein oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Close Combat: Wacht am Rhein dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Close Combat: Wacht am Rhein klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Close Combat: Wacht am Rhein ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Close Combat: Wacht am Rhein oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Close Combat: Wacht am Rhein içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.
Close Combat: The Bloody First, Atomic Games tarafından 1996 yılında kurulan popüler bir dizi taktik gerçek zamanlı strateji oyununun yeni bir bölümüdür.
Close Combat: Gateway to Caen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat serisinin en son sürümü ve mevcut oyun motorunun son sürümüdür.
İkinci Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen çok iyi bir strateji oyunu serisinin üçüncü bölümü.
Klasik Yakın Dövüşün Dönüşü… Atomik Oyunlar ödüllü Close Combat oyun serisine dayanmaktadır.
Yorumlar
Yorum ekle