Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Close Combat: First to Fight Türkçe yama

25.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Close Combat: First to Fight, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir THETA.

Oyun için türkçe yama metni Close Combat: First to Fight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Bir Orta Doğu kentsel savaş alanında otantik, modern kentsel savaşın tehlikelerinde dört kişilik ABD Deniz Piyadeleri ateş ekibine liderlik edin.

İndirme sayısı:
8864
Yayın yılı:
2005





Close Combat: First to Fight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Close Combat: First to Fight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Close Combat: First to Fight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Close Combat: First to Fight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Close Combat: First to Fight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Close Combat: First to Fight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.
Close Combat: The Bloody First, Atomic Games tarafından 1996 yılında kurulan popüler bir dizi taktik gerçek zamanlı strateji oyununun yeni bir bölümüdür.
Doğuda, uzayın genişliği… Almanyanın hayatta kalma şansına ölümcül bir darbe almadan… bir toprak kaybına izin verecek.
Close Combat: Gateway to Caen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat serisinin en son sürümü ve mevcut oyun motorunun son sürümüdür.
Klasik Yakın Dövüşün Dönüşü… Atomik Oyunlar ödüllü Close Combat oyun serisine dayanmaktadır.
Yorumlar
Yorum ekle