Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Longest Journey Türkçe yama

03.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Longest Journey. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BRD.

Oyun için türkçe yama metni The Longest Journey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
The Longest Journey, oyuncunun kahramanı April Ryanı 160tan fazla yerde, iki orijinal dünyayı kapsayan ve 50den fazla konuşan karakterden oluşan bir oyuncu kadrosunda yaptığı yolculukta kontrol ettiği inanılmaz bir grafik maceradır.

İndirme sayısı:
10702
Yayın yılı:
2000





The Longest Journey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Longest Journey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Longest Journey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Longest Journey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Longest Journey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Longest Journey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.
Vigil: The Longest Night, dünyada neden sonsuz bir gece olduğunu anlamak için The Vigilin kardeşlik üyelerinin sonuncusu olarak karanlık bir yolculuğa çıktığımız, yüksek zorluk seviyesine sahip iki
Lucid, bağımsız Norveç stüdyosu Blackbook tarafından geliştirilen ve Firewatch, The Longest Journey veya Age of Conan: Hyborian Adventures gibi isimlerle tanınan insanlardan oluşan bir macera
PC, PSV ve SWITCH için En Uzun Beş Dakika, Syupro-DX ve Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen benzersiz bir jRPGdir.
The Longest Road on Earth, alışılmadık bir atmosferik macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle