Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Longest Five Minutes Türkçe yama

03.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Longest Five Minutes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DJiNN.

Oyun için türkçe yama metni The Longest Five Minutes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
PC, PSV ve SWITCH için En Uzun Beş Dakika, Syupro-DX ve Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen benzersiz bir jRPGdir. Oyunda kaybettiğiniz anılarını geri kazanmaya çalışan bir savaşçı olarak oynuyorsunuz.

İndirme sayısı:
9643
Yayın yılı:
2018





The Longest Five Minutes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Longest Five Minutes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Longest Five Minutes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Longest Five Minutes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Longest Five Minutes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Longest Five Minutes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
12 Minutes, The Witnessın görsellerinden de sorumlu olan Luis Antonio tarafından geliştirilen bir gerilim macera oyunudur.
Close Combat The Longest Day, orijinal olarak Atomic Games tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Close Combat Invasion Normandynin oldukça geliştirilmiş bir yeniden inşasıdır.
Vigil: The Longest Night, dünyada neden sonsuz bir gece olduğunu anlamak için The Vigilin kardeşlik üyelerinin sonuncusu olarak karanlık bir yolculuğa çıktığımız, yüksek zorluk seviyesine sahip iki
Beyin Yaşı Nedir? Beyin Yaşı: Beyninizi Günde Dakikalar İçinde Eğitin Nintendo DS için oyuncuların zihinsel kaslarını esnetmelerine yardımcı olduğu için herkesin keyif alabileceği eğlenceli ve
The Longest Road on Earth, alışılmadık bir atmosferik macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle