Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Fall: Ghost Vigil Türkçe yama

30.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dark Fall: Ghost Vigil. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dark Fall: Ghost Vigil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Dark Fall: Ghost Vigil, görevi perili bir malikanenin gizemini çözmek olan bir paranormal fenomen araştırmacısı rolünü oynadığımız bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
8274
Yayın yılı:
2020





Dark Fall: Ghost Vigil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Fall: Ghost Vigil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Fall: Ghost Vigil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Fall: Ghost Vigil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Fall: Ghost Vigil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Fall: Ghost Vigil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ghost in the Sheet, Afterlifeın göründüğü kadar eğlenceli olmadığını keşfeden bir hayalet hakkında son derece orijinal bir hikayeye dayanan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Dark Fall: Storm Warning, korku oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Vigil: The Longest Night, dünyada neden sonsuz bir gece olduğunu anlamak için The Vigilin kardeşlik üyelerinin sonuncusu olarak karanlık bir yolculuğa çıktığımız, yüksek zorluk seviyesine sahip iki
Genç bir haritacı olan Parker, Cornish liman kasabası Trewarthana, yüzyıllar boyunca yaşam iddiasında bulunan ölümcül kayaların haritasını çıkarmak için gönderilir.
İşten döndüğünüzde, İngilterenin Dorset kentindeki eski Dowerton istasyonunu yeniden geliştiren yetenekli bir mimar olan kardeşinizden korkmuş ve şifreli bir sesli mesaj dinliyorsunuz.
Yorumlar
Yorum ekle