Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Fall: Storm Warning Türkçe yama

25.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dark Fall: Storm Warning. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Dark Fall: Storm Warning (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Dark Fall: Storm Warning, korku oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Başlık, bağımsız stüdyo Darkling Room tarafından Dark Fall 3: Lost Soulsun yazarları ve Crown serisinden oyunlar tarafından oluşturulan popüler bir dizinin dördüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
9957
Yayın yılı:
2023





Dark Fall: Storm Warning oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Fall: Storm Warning dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Fall: Storm Warning klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Fall: Storm Warning ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Fall: Storm Warning oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Fall: Storm Warning içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fall Weiss, Wastelands Interactive Studios (Strategic War in Europe, Storm over the Pacific) tarafından oyuncuları klasik bir sıra tabanlı strateji oyunu biçiminde Eylül Kampanyası ve II.
Uyarı Olmadanda radikal bir terörist grup, milyonlarca insanı yok edilmesi durumunda getireceği yıkıcı ekolojik tehlikeden tehlikeye atan savunmasız bir yer olan Peterson-Daniels Kimyasal Tesisini
Dark Fall: Ghost Vigil, görevi perili bir malikanenin gizemini çözmek olan bir paranormal fenomen araştırmacısı rolünü oynadığımız bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Genç bir haritacı olan Parker, Cornish liman kasabası Trewarthana, yüzyıllar boyunca yaşam iddiasında bulunan ölümcül kayaların haritasını çıkarmak için gönderilir.
İşten döndüğünüzde, İngilterenin Dorset kentindeki eski Dowerton istasyonunu yeniden geliştiren yetenekli bir mimar olan kardeşinizden korkmuş ve şifreli bir sesli mesaj dinliyorsunuz.
Yorumlar
Yorum ekle