Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Fall: Lights Out Türkçe yama

26.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dark Fall: Lights Out. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FOFF, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dark Fall: Lights Out (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
Genç bir haritacı olan Parker, Cornish liman kasabası Trewarthana, yüzyıllar boyunca yaşam iddiasında bulunan ölümcül kayaların haritasını çıkarmak için gönderilir.

İndirme sayısı:
8206
Yayın yılı:
2004





Dark Fall: Lights Out oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Fall: Lights Out dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Fall: Lights Out klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Fall: Lights Out ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Fall: Lights Out oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Fall: Lights Out içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Fall: Storm Warning, korku oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Dark Fall: Ghost Vigil, görevi perili bir malikanenin gizemini çözmek olan bir paranormal fenomen araştırmacısı rolünü oynadığımız bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
PlayStation®Move hareket kontrol cihazlarınızı kapın ve The Fight: Lights Out™ta yumruk yumruğa kavgaların karanlık ve cesur yeraltına adım atın.
Scene It?® Lights, Camera, Action, herkesin oynayabileceği ve keyfini çıkarabileceği sıradan bir film trivia oyunu için arkadaşlarınızı ve ailenizi bir araya getiriyor.
İşten döndüğünüzde, İngilterenin Dorset kentindeki eski Dowerton istasyonunu yeniden geliştiren yetenekli bir mimar olan kardeşinizden korkmuş ve şifreli bir sesli mesaj dinliyorsunuz.
Yorumlar
Yorum ekle