Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Without Warning Türkçe yama

29.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Without Warning. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Without Warning (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Uyarı Olmadanda radikal bir terörist grup, milyonlarca insanı yok edilmesi durumunda getireceği yıkıcı ekolojik tehlikeden tehlikeye atan savunmasız bir yer olan Peterson-Daniels Kimyasal Tesisini hedef aldı ve ele geçirdi.

İndirme sayısı:
9458
Yayın yılı:
2005





Without Warning oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Without Warning dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Without Warning klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Without Warning ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Without Warning oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Without Warning içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özgürlüğümüz, yaşam tarzımız dengede duruyor! Fanatik bir terörist grup olan Scarlet Vengeance, gezegenin en tarihi barış konferansını yok etmek ve iradesini insanlığa empoze etmek için yıkıcı güce
Dark Fall: Storm Warning, korku oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Dünyanın önde gelen petrol tedarikçilerinden biri ve ABDnin önemli bir müttefiki olan Suudi Arabistan, son derece organize bir radikal terörist grubu tarafından ele geçirildi.
Küçük Nohl köyüne sonsuz su sağlayan büyülü bir kristal zorla çalınır, toprakları kötü bir ışıkta boğan, canavarları daha bol ve güçlü yapan ve köyün hayatta kalmasını tehlikeye atan bir güneş
Yorumlar
Yorum ekle