Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PixWing Türkçe yama

02.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz PixWing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ROGUE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni PixWing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
PixWing bir atari oyunudur. Varşovanın 11-bit stüdyolarının (Anomaly serisi, This War of Mine) çalışanları tarafından saatler sonra kurulan ve geliştirilen üç kişilik bir RymPow Ekibi tarafından tasarlandı.

İndirme sayısı:
8086
Yayın yılı:
2023





PixWing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PixWing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PixWing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PixWing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PixWing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PixWing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anomaly 2, dinamik bir aksiyon oyunu ile klasik bir RTSnin özelliklerini birleştiren, ters Kule Savunma olarak adlandırılan bir alt türe ait bir strateji oyunudur.
Anomaly Defenders, Anomaly serisinin Tower Offense oynanışı fikrini tanıtan en son bölümüdür.
Anomaly: Korea, bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji (RTS) serisindeki Anomaly: Warzone Earthten sonra ikinci oyundur.
PC, AND ve iOS için This War of Mine gerçek olaylardan esinlenmiştir.
Aqua Kitty: Milk Mine Defender, iki bağımsız stüdyo Dugan (sanatsal vizyondan sorumlu) ve Gabor (oyun kodunun yazarları) tarafından yaratılan bir shootem up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle