Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

This War of Mine Türkçe yama

05.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz This War of Mine. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni This War of Mine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
PC, AND ve iOS için This War of Mine gerçek olaylardan esinlenmiştir. Oyun, olumsuz koşullar altında hayatta kalma temasının güçlü bir şekilde vurgulandığı modern bir çatışma sırasında geçiyor.

İndirme sayısı:
8558
Yayın yılı:
2014





This War of Mine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) This War of Mine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales This War of Mine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama This War of Mine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


This War of Mine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve This War of Mine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
This War of Mine: The Little Ones PC, PS4 ve XONE için ilk kez 2014 yılında piyasaya sürülen benzersiz, ödüllü hayatta kalma oyunu This War of Mineın genişletilmiş bir versiyonudur.
PC için İyi Bir Kardan Adam Oluşturmak Zordur, AND ve iOS, Draknek tarafından geliştirilen mizahi bir mantıksal oyundur.
HUGO geri döndü! Dünyanın en ünlü trolü madene geri döndü. Hugonun madenin içinde koştuğu muhteşem TV programıyla tüm dünyayı kasıp kavurduğu zamanı hatırlayın.
Aqua Kitty: Milk Mine Defender, iki bağımsız stüdyo Dugan (sanatsal vizyondan sorumlu) ve Gabor (oyun kodunun yazarları) tarafından yaratılan bir shootem up oyunudur.
PixWing bir atari oyunudur. Varşovanın 11-bit stüdyolarının (Anomaly serisi, This War of Mine) çalışanları tarafından saatler sonra kurulan ve geliştirilen üç kişilik bir RymPow Ekibi tarafından
Yorumlar
Yorum ekle