Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anomaly Defenders Türkçe yama

17.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Anomaly Defenders. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GZKS, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Anomaly Defenders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Anomaly Defenders, Anomaly serisinin Tower Offense oynanışı fikrini tanıtan en son bölümüdür. Ancak bu sefer işler tersine döndü. İnsanlar işgale direndi ve bir karşı saldırı başlattı.

İndirme sayısı:
10942
Yayın yılı:
2014





Anomaly Defenders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anomaly Defenders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anomaly Defenders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anomaly Defenders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anomaly Defenders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anomaly Defenders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anomaly 2, dinamik bir aksiyon oyunu ile klasik bir RTSnin özelliklerini birleştiren, ters Kule Savunma olarak adlandırılan bir alt türe ait bir strateji oyunudur.
Defenders of Ardania, PC, iPad, PSN ve XBLA olmak üzere dört farklı platform için geliştirilmekte olan yeni nesil bir kule savunma oyunudur.
Anomaly: Korea, bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji (RTS) serisindeki Anomaly: Warzone Earthten sonra ikinci oyundur.
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Anomali: PC, X360 ve PS3 için Warzone Earth, sözde "ters Kule Savunması"na bir örnektir.
Yorumlar
Yorum ekle