Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anomaly: Korea Türkçe yama

08.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Anomaly: Korea, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir STATiC.

Oyun için türkçe yama metni Anomaly: Korea (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Anomaly: Korea, bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji (RTS) serisindeki Anomaly: Warzone Earthten sonra ikinci oyundur. Orijinalinde olduğu gibi, başlık 11 bit stüdyo tarafından üretildi.

İndirme sayısı:
9637
Yayın yılı:
2012





Anomaly: Korea oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anomaly: Korea dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anomaly: Korea klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anomaly: Korea ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anomaly: Korea oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anomaly: Korea içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anomaly 2, dinamik bir aksiyon oyunu ile klasik bir RTSnin özelliklerini birleştiren, ters Kule Savunma olarak adlandırılan bir alt türe ait bir strateji oyunudur.
Anomaly Defenders, Anomaly serisinin Tower Offense oynanışı fikrini tanıtan en son bölümüdür.
F/A-18 Korea, ABD silahlı kuvvetleri ile donatılmış çok amaçlı savaş uçağı F-18 Hornet için en gerçekçi uçuş simülatörlerinden biridir.
Ünlü Theatre of War serisindeki bu yeni bölüm, II. Dünya Savaşının ötesine geçiyor.
Anomali: PC, X360 ve PS3 için Warzone Earth, sözde "ters Kule Savunması"na bir örnektir.
Yorumlar
Yorum ekle