Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Theatre of War 3: Korea Türkçe yama

04.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Theatre of War 3: Korea. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ViRiLiTY sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Theatre of War 3: Korea (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Ünlü Theatre of War serisindeki bu yeni bölüm, II. Dünya Savaşının ötesine geçiyor. Soğuk Savaş döneminin ilk sıcak savaşının olaylarını tekrar edin - Unutulmuş Savaş olarak da bilinen Kore Savaşı.

İndirme sayısı:
9253
Yayın yılı:
2011





Theatre of War 3: Korea oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Theatre of War 3: Korea dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Theatre of War 3: Korea klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Theatre of War 3: Korea ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Theatre of War 3: Korea oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Theatre of War 3: Korea içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Theatre of War Misyon Paketi, orijinal Theatre of War WW2 taktik savaş oyununa yepyeni bir eklentidir.
Theatre of Pain, Mirage Technologies stüdyosu tarafından yaratılan Rise of the Robots, ustaca dövüşten sonra bir diğeridir.
F/A-18 Korea, ABD silahlı kuvvetleri ile donatılmış çok amaçlı savaş uçağı F-18 Hornet için en gerçekçi uçuş simülatörlerinden biridir.
Anomaly: Korea, bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji (RTS) serisindeki Anomaly: Warzone Earthten sonra ikinci oyundur.
Orta derecede başarılı bir jet avcı uçağı simülasyonunun ardından Saber Ace: Conflict Over Korea Eagle Interactive stüdyosuna II.
Yorumlar
Yorum ekle