Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anomaly 2 Türkçe yama

05.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Anomaly 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir tPORt.

Oyun için türkçe yama metni Anomaly 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
Anomaly 2, dinamik bir aksiyon oyunu ile klasik bir RTSnin özelliklerini birleştiren, ters Kule Savunma olarak adlandırılan bir alt türe ait bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8824
Yayın yılı:
2013





Anomaly 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anomaly 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anomaly 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anomaly 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anomaly 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anomaly 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anomaly Defenders, Anomaly serisinin Tower Offense oynanışı fikrini tanıtan en son bölümüdür.
Anomaly: Korea, bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji (RTS) serisindeki Anomaly: Warzone Earthten sonra ikinci oyundur.
The Long Siege, bir 3lü eşleştirme mantık oyununun mekanizmalarını bir savaş RTSsi ile birleştiren bir melezdir.
PixWing bir atari oyunudur. Varşovanın 11-bit stüdyolarının (Anomaly serisi, This War of Mine) çalışanları tarafından saatler sonra kurulan ve geliştirilen üç kişilik bir RymPow Ekibi tarafından
Anomali: PC, X360 ve PS3 için Warzone Earth, sözde "ters Kule Savunması"na bir örnektir.
Yorumlar
Yorum ekle