Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rondo of Swords Türkçe yama

22.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Rondo of Swords. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NoPE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Rondo of Swords (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Bretwalde Krallığı: Bravord kıtasının merkezinde yer alan ve dört bir yanı güçlü uluslarla çevrili olan krallık, kılıcı ülkeyi yutmakla tehdit eden Karanlığı geri püskürten kutsal bir şövalye tarafından kurulmuştur.

İndirme sayısı:
8716
Yayın yılı:
2008





Rondo of Swords oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rondo of Swords dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rondo of Swords klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rondo of Swords ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rondo of Swords oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rondo of Swords içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Swords of Ditto, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Curve Digitalin eski tasarımcısı Jonathan Biddle tarafından kurulan bağımsız stüdyo One Bit Beyond tarafından geliştirildi.
Castlevania Requiem: Symphony of the Night ve Rondo of Blood, iki kült Castlevania oyununun toplu bir baskısıdır: 1994ten Castlevania: Rondo of Blood ve doğrudan devamı Castlevania: Symphony of the
Sword of Legends Online, Çin mitolojisinden esinlenen bir fantezi dünyasında geçen bir MMORPGdir.
Clash of Swords, altı ırktan oluşan Büyük Savaşta iki ittifak halinde birleştirilen bir krallıkta geçen, fantezi tabanlı bir tarayıcı MMORPGdir.
Swords & Soldiers, PC için de Blobun yapımcısı Ronimo Games tarafından geliştirilen 2B gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle