Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Swords & Soldiers Türkçe yama

27.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Swords & Soldiers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Swords & Soldiers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Swords & Soldiers, PC için de Blobun yapımcısı Ronimo Games tarafından geliştirilen 2B gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Aşırı karmaşık mekaniklere sahip olmasa da oyun, oyuncuyu önceden düşünmeye ve dikkatli bir şekilde planlamaya teşvik ediyor.

İndirme sayısı:
10859
Yayın yılı:
2009





Swords & Soldiers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Swords & Soldiers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Swords & Soldiers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Swords & Soldiers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Swords & Soldiers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Swords & Soldiers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rising Star Games, Swords Of Destiny adlı güzel hack-and-slash destanı ile üçüncü şahıs aksiyon maceralarına yeni bir soluk getirdi.
The Swords of Ditto, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Curve Digitalin eski tasarımcısı Jonathan Biddle tarafından kurulan bağımsız stüdyo One Bit Beyond tarafından geliştirildi.
Soldiers: Heroes of World War II, en iyi eğitimli birliklere komuta ettiğimiz, genellikle düşman hatlarının gerisinde her türlü görevi üstlendiğimiz bir strateji oyunudur.
Toy Soldiers 2: Finest Hour, küçük, figüratif askerlerden oluşan bir orduyu kontrol ettiğimiz bir strateji oyunudur (savaş alanı aslında sanal bir askeri modeldir).
Özellikle popüler oyun MOBA Awesomenautstan tanınan bağımsız bir Hollandalı stüdyo Ronimo Games tarafından üretilen sıra dışı bir strateji oyununun devamı.
Yorumlar
Yorum ekle