Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Swords of Ditto Türkçe yama

08.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Swords of Ditto. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Swords of Ditto (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
The Swords of Ditto, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Curve Digitalin eski tasarımcısı Jonathan Biddle tarafından kurulan bağımsız stüdyo One Bit Beyond tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10626
Yayın yılı:
2018





The Swords of Ditto oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Swords of Ditto dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Swords of Ditto klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Swords of Ditto ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Swords of Ditto oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Swords of Ditto içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rising Star Games, Swords Of Destiny adlı güzel hack-and-slash destanı ile üçüncü şahıs aksiyon maceralarına yeni bir soluk getirdi.
Prince of Persia: Rival Swords, ilk olarak PlayStation Portable için özel olarak hazırlanan Prince of Persia: Revelationsdan sonra ikinci aksiyon oyunudur.
Clash of Swords, altı ırktan oluşan Büyük Savaşta iki ittifak halinde birleştirilen bir krallıkta geçen, fantezi tabanlı bir tarayıcı MMORPGdir.
Swords & Soldiers, PC için de Blobun yapımcısı Ronimo Games tarafından geliştirilen 2B gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Özellikle popüler oyun MOBA Awesomenautstan tanınan bağımsız bir Hollandalı stüdyo Ronimo Games tarafından üretilen sıra dışı bir strateji oyununun devamı.
Yorumlar
Yorum ekle