Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prince of Persia: Rival Swords Türkçe yama

01.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Prince of Persia: Rival Swords! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RU-BOARD.

Oyun için türkçe yama metni Prince of Persia: Rival Swords (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Prince of Persia: Rival Swords, ilk olarak PlayStation Portable için özel olarak hazırlanan Prince of Persia: Revelationsdan sonra ikinci aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8226
Yayın yılı:
2007





Prince of Persia: Rival Swords oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prince of Persia: Rival Swords dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prince of Persia: Rival Swords klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prince of Persia: Rival Swords ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prince of Persia: Rival Swords oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prince of Persia: Rival Swords içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prince of Persia Trilogy, ilk olarak 2003-2005 yıllarında PC, PlayStation 2, Xbox ve Nintendo GameCube için piyasaya sürülen Prince of Persia serisinin üç kült bölümünün bir derlemesidir.
Prince of Persia: Revelations, 2003 yılında kült Prince of Persia serisini alan Ubisoft şirketi altında geliştirilen başka bir oyundur - serinin ilk oyunu 1980lerin sonlarında Broderbund Software
Prince of Persia Classic, Doğu ortamında geçen popüler bir platform oyununun yeniden çevrimidir.
Prince of Persia: Epilogue, yalnızca PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarında dijital dağıtım yoluyla yayınlanan aksiyon macera oyunu Prince of Persianın ilk DLCsidir.
Prince of Persia: Trilogy, kökeni 1980lere dayanan Prince of Persia serisinin muzaffer dönüşünün üçüncü yıldönümü için yayınlanan özel bir derlemedir.
Yorumlar
Yorum ekle