Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clash of Swords Türkçe yama

21.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Clash of Swords. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Clash of Swords (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Clash of Swords, altı ırktan oluşan Büyük Savaşta iki ittifak halinde birleştirilen bir krallıkta geçen, fantezi tabanlı bir tarayıcı MMORPGdir.

İndirme sayısı:
9449
Yayın yılı:
2014





Clash of Swords oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clash of Swords dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clash of Swords klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clash of Swords ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clash of Swords oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clash of Swords içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rising Star Games, Swords Of Destiny adlı güzel hack-and-slash destanı ile üçüncü şahıs aksiyon maceralarına yeni bir soluk getirdi.
The Swords of Ditto, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Curve Digitalin eski tasarımcısı Jonathan Biddle tarafından kurulan bağımsız stüdyo One Bit Beyond tarafından geliştirildi.
Prince of Persia: Rival Swords, ilk olarak PlayStation Portable için özel olarak hazırlanan Prince of Persia: Revelationsdan sonra ikinci aksiyon oyunudur.
Swords & Soldiers, PC için de Blobun yapımcısı Ronimo Games tarafından geliştirilen 2B gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Özellikle popüler oyun MOBA Awesomenautstan tanınan bağımsız bir Hollandalı stüdyo Ronimo Games tarafından üretilen sıra dışı bir strateji oyununun devamı.
Yorumlar
Yorum ekle