Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Swords of Legends Online Türkçe yama

08.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Swords of Legends Online. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Swords of Legends Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Sword of Legends Online, Çin mitolojisinden esinlenen bir fantezi dünyasında geçen bir MMORPGdir. Oyun birkaç farklı karakter sınıfı, PvE ve PvP içeriği ve dinamik bir arcade savaş sistemi sunuyor.

İndirme sayısı:
8109
Yayın yılı:
2021





Swords of Legends Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Swords of Legends Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Swords of Legends Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Swords of Legends Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Swords of Legends Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Swords of Legends Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Swords of Ditto, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Curve Digitalin eski tasarımcısı Jonathan Biddle tarafından kurulan bağımsız stüdyo One Bit Beyond tarafından geliştirildi.
Clash of Swords, altı ırktan oluşan Büyük Savaşta iki ittifak halinde birleştirilen bir krallıkta geçen, fantezi tabanlı bir tarayıcı MMORPGdir.
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
Swords & Soldiers, PC için de Blobun yapımcısı Ronimo Games tarafından geliştirilen 2B gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Bir Riot Games Studios yapımı olan League of Legends, bir Warcraft III modifikasyonu Defence of the Ancientsın mekaniğine dayanan bir MOBA (Massive Online Battle Arena) tipi oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle