Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp Türkçe yama

08.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Puffy AmiYumi, DSde bir rock n roll kavgası ile çıkış yaptı. Özellikler - Oyuncuların çılgın hayranlar, özentiler ve diğer gruplarla savaştığı TV bölümlerinden benzer yerler - Sahnede sallanarak hayranlardan popülerlik puanları ve hediyeler kazanın - Mağazalarda gitarları ve aksesuarları yükseltin - Kendi tarzınızı yaratın gibi ilginç mini oyunlar Ami ve Yuminin yiyebileceği veya evcil kedilerine besleyebileceği kendi suşi - Bu aksiyon dolu macera, oyuncuların yalnızca kendi enstrümanlarını silah olarak kullanarak dünyayı dolaşırken düşmanlarını yenmek için rock and roll güçlerini çağırmalarına olanak tanır.

İndirme sayısı:
8609
Yayın yılı:
2006





Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shantae: Half-Genie Hero, 2002de Game Boy Color konsolunda başlayan serinin bir parçası olan iki boyutlu bir platform oyunudur.
Beton Genie, Sonyye ait bir stüdyo olan bir aksiyon-macera oyunu Pixel Opus (çoğunlukla 2014 Entwined oyunuyla bilinir).
Rock Free, kendi rock müzik karakterinizi oluşturabileceğiniz tarayıcı tabanlı ücretsiz bir oyundur.
Davul, bas ve gitar arasında seçim yapın Eşsiz Wii-mote ve nunchuck tabanlı kontrollere sahip hava davul ve hava gitar Şu gibi hareketlerle gerçek rock and roll şovunuzu gösterin: makas vuruşları,
Gerçek hayattaki rock n roll irfanına dayanan; BandFuse: Rock Legends bir oyundan çok daha fazlasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle