Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shantae: Half-Genie Hero Türkçe yama

26.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Shantae: Half-Genie Hero. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SZOPKA.

Oyun için türkçe yama metni Shantae: Half-Genie Hero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Shantae: Half-Genie Hero, 2002de Game Boy Color konsolunda başlayan serinin bir parçası olan iki boyutlu bir platform oyunudur. Serinin önceki tüm oyunlarını yaratan aynı ekip olan WayForward stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8573
Yayın yılı:
2023





Shantae: Half-Genie Hero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shantae: Half-Genie Hero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shantae: Half-Genie Hero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shantae: Half-Genie Hero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shantae: Half-Genie Hero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shantae: Half-Genie Hero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Life birinci şahıs nişancı olarak kabul edilmesine rağmen, türün olağandışı bir temsilcisidir.
Shantae 5, 2002 yılında Game Boy Color konsolunda piyasaya sürülen, Shantae tarafından başlatılan popüler serinin bir sonraki bölümü olan iki boyutlu bir platform oyunudur.
1998deki mükemmel FPSnin devamı. Bu yeni oyun, Valve Software şirketi olan ilk Half-Lifeı bize veren ekip tarafından oluşturuldu.
Beton Genie, Sonyye ait bir stüdyo olan bir aksiyon-macera oyunu Pixel Opus (çoğunlukla 2014 Entwined oyunuyla bilinir).
Puffy AmiYumi, DSde bir rock n roll kavgası ile çıkış yaptı. Özellikler - Oyuncuların çılgın hayranlar, özentiler ve diğer gruplarla savaştığı TV bölümlerinden benzer yerler - Sahnede sallanarak
Yorumlar
Yorum ekle