Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shantae and the Seven Sirens Türkçe yama

02.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Shantae and the Seven Sirens. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Shantae and the Seven Sirens (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Shantae 5, 2002 yılında Game Boy Color konsolunda piyasaya sürülen, Shantae tarafından başlatılan popüler serinin bir sonraki bölümü olan iki boyutlu bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
10020
Yayın yılı:
2019





Shantae and the Seven Sirens oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shantae and the Seven Sirens dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shantae and the Seven Sirens klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shantae and the Seven Sirens ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shantae and the Seven Sirens oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shantae and the Seven Sirens içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shantae: Half-Genie Hero, 2002de Game Boy Color konsolunda başlayan serinin bir parçası olan iki boyutlu bir platform oyunudur.
Paper Mario: WiiU için Color Splash, Star Fox, The Legend of Zelda, Super Mario veya Pokemon gibi beğenilen seriler için popüler olan Nintendo tarafından piyasaya sürülen bir dizi rol yapma oyununun
PC, XONE vb. için Mummy Demastered, nişancı ve platform unsurlarına sahip bir 2D aksiyon oyunudur.
Rayman Rush, 2002 yılında PS1 için piyasaya sürülen Ubisoft tarafından oluşturulan popüler platform oyunları serisinin bir uzantısıdır.
Blaster Master Zero II, Nintendo Switch ve 3DS konsollarında 2017 yılında piyasaya sürülen prodüksiyonun devamı olan ve aynı zamanda serinin 1980lerde başlayan bir başka bölümü olan iki boyutlu bir
Yorumlar
Yorum ekle