Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Concrete Genie Türkçe yama

18.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Concrete Genie. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK.

Oyun için türkçe yama metni Concrete Genie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Beton Genie, Sonyye ait bir stüdyo olan bir aksiyon-macera oyunu Pixel Opus (çoğunlukla 2014 Entwined oyunuyla bilinir). PlotIn Concrete Geniede, bir sahil kasabasında yaşayan ve duvarlara yaptığı resimleri hayata geçirme gücüne sahip olduğunu keşfeden Ash olarak oynuyorsunuz.

İndirme sayısı:
10716
Yayın yılı:
2019





Concrete Genie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Concrete Genie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Concrete Genie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Concrete Genie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Concrete Genie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Concrete Genie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadows of Doubt, gizli ve dedektif unsurları birleştiren bir aksiyon macera oyunudur.
Freedom Force, orijinal Kötülük Ekseni ile karşı karşıya geliyor Yeni tehditler, yeni kahramanların yükselmesini gerektiriyor.
Shantae: Half-Genie Hero, 2002de Game Boy Color konsolunda başlayan serinin bir parçası olan iki boyutlu bir platform oyunudur.
100 yıl boyunca uzak bir gezegene sürgün edilen Predator, 2030da Dünyaya geri döner ve kendisini asırlık bir suçtan kurtarmak ister.
Puffy AmiYumi, DSde bir rock n roll kavgası ile çıkış yaptı. Özellikler - Oyuncuların çılgın hayranlar, özentiler ve diğer gruplarla savaştığı TV bölümlerinden benzer yerler - Sahnede sallanarak
Yorumlar
Yorum ekle